Fotógaléria

A nagy bajúszú Jász laci pincészete - Somló 2018 szeptember 20.

Az örök kísérletező. Nagyon sok mikro tétel, amelyek közt nagyon sok a különlegesség, mint pl narancsborok, a vulkán pereméről szedett kékszőlő, habzóbor juhfarkból, stb.
Akár hívhatjuk narancsbor királynak is. Nagyon sok héjon áztatott fehérbort kóstolhattunk és a végén olyat ami 6 hónapig ázott héjon, na ez már extrém, kimeríti a keserű, tanninos fogalmát. A színe is mint egy sherry-é, de az amerikai piac elvitte mind.
Aki kedveli az igazán egyedi borok kóstolását és pl a szőlőben sétálós (túrázós) kóstolót feltétlenül keresse fel.
Kovács Zoli ételei közül most a desszert emelkedett ki, egy baconba tekert sajttortácskát készített, amit melegen tálalt, hideg szilva chutney-val ami pazar volt.
A nagy bajúszú Jász laci  pincészete  - Somló  2018 szeptember 20.
A nagy bajúszú Jász laci  pincészete  - Somló  2018 szeptember 20.
A nagy bajúszú Jász laci  pincészete  - Somló  2018 szeptember 20.
A nagy bajúszú Jász laci  pincészete  - Somló  2018 szeptember 20.

A nagy bajúszú Jász laci  pincészete  - Somló  2018 szeptember 20.
A nagy bajúszú Jász laci  pincészete  - Somló  2018 szeptember 20.
A nagy bajúszú Jász laci  pincészete  - Somló  2018 szeptember 20.
A nagy bajúszú Jász laci  pincészete  - Somló  2018 szeptember 20.